Elektrisk Fotfil

Hitta den bästa elektriska fotfilen

Varför bör man fila sina fötter med elektrisk fotfil?

Lider du av torra fötter, förhårdnader eller hälsprickor? I sådana fall kan det vara bra om du införskaffar dig en fotfil. Du börjar med ett fotbad eller annat valfritt alternativ som innebär att dina fötter mjukas upp. För att undvika fotsvamp var extra noga att torka torrt mellan dina tår.

Fila med en vanlig fil eller en elektrisk fotfil. Väljer du en vanlig fil börja då med grövre sidan och avsluta med den finare. Väljer du elektrisk fotfil som inte är vattentät bör du inte blöta fötterna innan, den funkar som bäst på torr hud.       

Är elektrisk fotfil en bra fotvårdsprodukt?

Att efterfrågan på de här fotvårdsprodukterna ökat är inte konstigt med tanke på att en elektrisk fotfil är effektiv då det kommer till att behandla förhårdnader och ta bort död hud.

Scholl Velvet Smooth Limited Edition FotfilÄr du äldre eller lider av en sjukdom kan det ibland vara svårt att fila med vanlig fil och därför är en elektrisk fotfil ett bra alternativ.  Har du en självspricka bör du fila längs med spricka, du kan sätta på lite olja innan du filar.

Priserna på elektriska fotfilar varierar, däremot är priserna idag mycket mer rimliga än de var förut. Vi rekommenderar dig att satsa på en kvalitetsprodukt, det kommer du tjäna på i längden. Du får då en produkt som på lång sikt ger dig bra och effektiv fotvård.

 

Tips på bra elektriska fotfilar

Scholl Velvet Smooth Limited Edition Fotfil är en fotfil där rollerhuvudet har grova diamantkristaller som effektivt avlägsnar hård, torr hud och ger dig mjukare fötter. För bästa ytbehandlingen kombinera gärna det grövre rollerhuvudet med ett som har finare korn.

Denna fotfil är en limited edition och kommer i en härlig lila färg med ett mönstrat greppvänligt handtag.

Scholl Velvet Smooth Dual Speed Fotfil är en batteridriven fotfil från Scholl. Filen är en uppdaterad version med dubbel hastighet, förbättrad greppvänlig design och ett extra rollerhuvud för exfoliering av torr hud på fötter och även på nedre delen av benen. Rollerhuvudet kan enkelt bytas ut vid behov.

Scholl Velvet Smooth Refill Ultra Coarse kommer I 2-pack och är ett ultra grovt sliphuvud

Uppblåsbart fotbad är tillverkad av återvunnen plast. De två handtagen gör det enkelt att bära fotbadet dit man önskar.

Andra texter som kanske kan intressera dig.
Nagelsaxar Manikyr & Pedikyr